Verwerkingsfotografie

Verwerkingsfotografie is zo belangrijk voor u

Binnen veel levensfases leven we in een roes. Achteraf weten we vaak niet of en wat we nu precies willen en kunnen voelen. Soms zit je in een achtbaan en soms voel je helemaal niks. Dit proces is voor ieder mens verschillend. Rouwen is vooral iets wat iedereen op zijn eigen manier doet. Zoals geen twee mensen hetzelfde zijn, zo rouwen ook geen twee mensen op dezelfde manier. Het is afhankelijk van wat jij in het leven hebt meegemaakt. Verwerkingsfotografie helpt u uw verdriet een plek te geven en de leegte op te vullen door middel van afscheidsfoto’s.

Uit eigen ervaring weet ik dat er veel levensfases zijn waarvan wij mensen het moeilijk vinden om stil te staan bij onze gevoelens. U kunt hierbij denken aan als u of uw partner bijvoorbeeld ernstig ziek wordt en daardoor lange tijd buiten uw eigen veilige netwerk moet verblijven. Of als u afscheid moet nemen van een dierbare in uw omgeving.

Veel te vaak merk ik in mijn omgeving dat wij mensen niet goed weten hoe we moeten omgaan met deze processen. Verwerkingsfotografie helpt u door het maken van foto’s om meer compassie voor uzelf en anderen op te brengen. Het geeft ook een belangrijke opening om over uw verdriet te kunnen praten.

Uit eigen ervaring weet ik wat het niet tonen van je boosheid of je verdriet met je kan doen. We sluiten onszelf af van ons netwerk vaak door schaamte gevoelens. Waar we eigenlijk veel meer plaats zouden mogen maken voor ons verdriet. Of we gaan passief agressief vertonen in plaats van dat we tegen een ander zeggen dat we boos zijn.

schrijf u hier in en bekijk de 10 manieren om niet bij je gevoel stil te staan.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Call Now Button