Over mij

Ontstaan van Verwerking in beeld…

Graag wil ik mijn creativiteit en dienstbaarheid inzetten voor mijn medemens.

Het ziek zijn of het afscheid nemen van een dierbare is een verdrietig gebeuren waarbij vreemd genoeg ook mooie en emotionele momenten aan te pas komen. Dit kunnen momenten zijn waar u wel of juist niet (bewust) bij aanwezig was. Deze momenten worden maanden of jaren later van onschatbare waarde als ze op een respectvolle manier zijn vastgelegd. Het is mijn passie om een tastbare herinnering te maken voor mensen die een dergelijk proces door maken.

Olof Garcia van der HoekAls kind droomde ik altijd van twee dingen: Fotograaf of Chef-kok worden. In beide beroepen komt naar voren dat ik graag creatief bezig ben en ik vind het geweldig dat ik al mijn kwaliteiten kan benutten. Vanaf het grafisch lyceum door naar de koksschool. Mijn grote ambitie was om Chef-kok te worden. Op mijn negenentwintigste werd deze droom na hard werken beloond. Fotografie heb ik al die jaren als grote hobby gehad. Nadat ik in 2006 de fotovakschool heb gevolgd vind ik het nu tijd worden voor een andere wending in mijn leven.

Uit eigen ervaring heb ik gemerkt hoe makkelijk we onze emoties wegstoppen door wat we in ons leven aan verliezen mee maken. Het is maar net hoe we omgaan met onze eigen gevoelens. Zelf heb ik na mijn coming out, mijn scheiding, een faillissement en een aantal verhuizingen eigenlijk maar één ding gedaan en dat is op de vlucht gegaan voor mijn eigen verdriet en gevoelens. Door heel hard te werken en niet meer aan mijn eigen behoeftes te denken. Na 6 maanden vrijwillig opgenomen te zijn geweest om daar opnieuw te leren om te gaan met mijn emoties, ben ik ervaringsdeskundige geworden en is “Verwerking in Beeld” ontstaan. Door mijn ervaringen uit mijn eigen leven helpt “Verwerking in beeld” je bij het aangaan van jou emoties. De foto’s geven uw verdriet een plaats waarnaar u terug kunt kijken en met meer compassie naar uzelf kan kijken.

Fotografie – Digital lover – Muziek – Kwaliteit & Kwantiteit – Empathisch
Oog voor detail – Artistiek – Voel – Geniet – Respect & Begrip
Beleef  Bewust – WordPress – Spotify – Powerpoint

Contact

Heeft u nog vragen kunt u te allen tijde contact met mij opnemen. Ik zal u zo spoedig mogelijk antwoord geven.

Call Now Button

Enjoy this blog? Please spread the word :)