Emotie tijdens je werk

Emotie tijdens je werk als afscheidsfotograaf.

Al een aantal weken heb ik mogen mee kijken en helpen bij een uitvaart ondernemer. En ik loop er tegen aan of ik wel of niet mijn emotie mag of kan voelen als een ander verdriet heeft. Best lastig als je aan het werk bent lijkt me. En ik geloof meteen dat ik niet de enige in de wereld ben die hier over nadenkt. Vandaar dat ik ook deze blog hierover schrijf.

Zelf vind ik het helemaal niet vreemd dat er emotie meespelen tijdens mijn werk als fotograaf op een uitvaart. Het is mijn professionele houding dat ik mijn eigen emotie parkeer en daar op een later moment van de dag de ruimte voor neem. Natuurlijk is dat best wel een moeilijke keuze, zelf merk ik dat als ik de camera in mijn hand heb ik eigenlijk niet zo bezig ben met mijn eigen emotie. Als afscheidsfotograaf verkoop je natuurlijk ook de emotie op beeld van hun dag. Zelf help ik graag mensen bij hun verwerking van hun verdriet met beeld, omdat er zoveel gebeurd om de dagen voor en de uitvaart dag. Dat je eigenlijk geleefd wordt in deze dagen, niks is mooier om op beeld deze dag te kunnen zien.

Wilt u een afscheidsboek bekijken vult u dan hieronder uw gegevens in. U krijgt dan een mail met een link waarin u het fotoboek kan bekijken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Call Now Button