Afscheidsfotopresentatie tijdens een uitvaart

Afscheidsfotopresentatie of je stopt de stekker erin….

Het is een beetje een hype aan het worden tijdens een uitvaart. Nee we willen als familie zoveel mogelijk zelf regelen. Dit omdat mensen het gewoonweg fijn vinden om zelf op deze manier afscheid te nemen. Bij ander is het omdat ze het budget zo laag mogelijk willen houden. Helaas komt dit laatste erg vaak voor, omdat we ons in het leven niet vaak afvragen wat we zelf willen als we er niet meer zijn. Dat er kosten bij een uitvaart komen die torenhoog zijn daar schrikken mensen van. Dus we maken bijvoorbeeld de fotopresentatie zelf wel. Wel zo handig als je het zelf kan, toch kom ik de laatste dagen helaas tijdens het afspelen van een fotopresentatie van andere wel een flink aantal problemen tegen.

Een aantal voorbeelden zijn:

Het juiste kabeltje ontbreekt.
De fotopresentatie loopt niet mooi op tijd.
De beamer of het scherm valt uit tijdens het spelen.
De muziek loopt niet mooi met de foto’s.
De muziek hapert tijdens het afspelen.

Allemaal stress factoren die uw verdriet tijdens het verlies van uw dierbare in de weg staan. En is dit wel wat je wilt tijdens deze dagen. Als u dit nu uit handen zou geven, vermindert u bij uzelf de stress en kunt u op een rustigere manier afscheid nemen van uw dierbare. Verwerking in Beeld haalt uw stress bij u weg, en verzorgd voor u een passende afscheidsfotopresentatie.

Neem geheel vrijblijvend contact op door op onderstaande link te drukken, graag help ik u op weg of neem ik uw stress bij u weg. Afscheid nemen is tenslotte al moeilijk genoeg.

Contact

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Call Now Button